Wie is Starr ?

Met ons uitzendburo zijn wij erin gespecialiseerd om 50 plussers weer aan het werk te krijgen. Er ligt een hele markt open voor de 50 plussers. Dit is per slot van rekening de generatie van de echte vakmensen en de mensen die grààg willen werken. Het langer door moeten werken tot de pensioenleeftijd maakt het zeker zo belangrijk een leuke job te hebben waarin je je ei goed kwijt kunt. Onze klanten zijn blij met deze ervaren krachten !
Maar ben je nog geen 50 en toch op zoek naar een leuke baan. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor iedere leeftijd zoeken we een passende baan.
De bouw die zit weer in een stijgende lijn, en daar haken wij op in.
Graag maken we een afspraak met je om op zoek te gaan naar de voor jou geschikte baan.
Ben je een werkgever ? Dan gaan we graag met je rond de tafel om zo te komen tot een passende match met een werknemer waarop je kunt bouwen en waar je van op aan kunt.

Op telefoonnummer 0615404532 zijn we bereikbaar, en de koffie staat klaar.”

 

Cristie Bogers

“Ik heb gedurende vele jaren een brede ervaring in de uitzendbranche opgedaan, zowel bij commerciële Uitzendbureaus als bij het toenmalige arbeidsbureau in winkelcentrum Woensel in Eindhoven. Ook ben ik actief geweest in huurbemiddeling. Met een eigen uitzendbureau maak ik mijn dromen waar. Het mooie van dit werk is het omgaan met mensen. De voldoening die je voelt als ’t lukt iemand te plaatsen die écht bij het bedrijf past, dat is voor mij een belangrijke drijfveer.”

 

Monique van Gorp

“Starr Uitzendburo is voor mij een fantastische nieuwe uitdaging. Ik mag mensen helpen weer leuk werk te vinden en te laten behouden!
Maar andersom ook, de juiste mensen voor het juiste bedrijf zien te vinden. Dit is echt super leuk en dankbaar om te mogen doen.